1Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης COSMOS STUDIES SUMMER CAMP! SUMMER CAMP…πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά σας, από τα COSMOS STUDIES! Το καλοκαίρι επιτέλους έρχεται! Καιρός για διακοπές από το καθιερωμένο πρόγραμμα του χρόνου, από τους χώρους που επισκεπτόμαστε καθημερινά, διακοπές από κάθε τι που θυμίζει χειμώνα! Αλλαγή παραστάσεων!

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, αν φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά σας περνούσαν το χρόνο σας δημιουργικά παίζοντας κουκλοθέατρο και διάφορα άλλα παιχνίδια και σπορ, κάνοντας χειροτεχνίες, μαθαίνοντας υπολογιστές, χορεύοντας ευρωπαϊκούς χορούς, τραγουδώντας και ανακαλύπτοντας ένα νέο μαγικό κόσμο φτιαγμένο από παιχνίδια και ξενόγλωσσες λέξεις; Πως θα σας φαινόταν αν όλα αυτά συνέβαιναν όσο εσείς εργάζεστε με τη βεβαιότητα ότι τα παιδιά σας αξιοποιούν το χρόνο τους σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον;

Το πρόγραμμα SUMMER CAMP των COSMOS STUDIES είναι η απάντηση για ένα δημιουργικό και χαρούμενο καλοκαίρι! Σε προσιτές τιμές……Με εκπαιδευτικά προγράμματα από ειδικευμένα στελέχη….Με φροντίδα για τα παιδιά σας Χωρίς δεσμεύσεις, Χωρίς άγχος, Χωρίς τύψεις για άσκοπη χρήση του χρόνου των παιδιών σας.

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης SUMMER CAMP του COSMOS STUDIES:

• Απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 12 ετών

• Διαρκεί από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και για 4 εβδομαδες

 Στοιχίζει μόνο 8€/την ημέρα COSMOS STUDIES SUMMER CAMP!

Καλέστε τώρα στο τηλ:2310778989 για να κλείσετε θέση.

Στα θερινά τμήματα των εκπαιδευτηρίων COSMOS STUDIES τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά το καλοκαίρι δίνοντας την ευκαιρία ειδικά στους εργαζόμενους γονείς να επιλέξουν μία ποιοτική και ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά τους.

Οι μικροί μας φίλοι κατά τη διάρκεια της ημέρας απασχολούνται με δραστηριότητες όπως: Ζωγραφική – Κατασκευές, Ομαδικά παιχνίδια, Θεατρικό παιχνίδι, Γνωριμία με τους υπολογιστές, Χορός, Ευχάριστη εκπαίδευση στα Αγγλικά!

Τα παιδιά περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους και κυρίως ακονίζουν το μυαλό και τις ικανότητες τους.

2