ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ονομάζομαι Θεόδωρος Παπαγρηγορίου. Γεννήθηκα και ζω μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει πληροφορική και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία σειρές σεμιναρίων με θέματα το σύγχρονο marketing και management. Επίσης έχω άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Ασχολούμαι με την εκπαιδευτική διοίκηση τα τελευταία 12 χρόνια. Όραμα μου είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της ιδιωτικής εκπαίδευσης με στόχο την αρτιότερη παροχή γνώσεων σε όλους τους σπουδαστές μέσω των σύγχρονων και εξελιγμένων μεθόδων διδασκαλίας.

 

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΤΣΕΛΑ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΤΣΕΛΑΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Ονομάζομαι Αντιγόνη Ματσέλα. Γεννήθηκα στην Κοζάνη και από το 2006 κατοικώ μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Παιδαγωγική. Έχω ολοκληρώσει με άριστα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο ίδιο τμήμα. Έχω άριστη πιστοποιημένη γνώση Αγγλικών και Γερμανικών. Ασχολούμαι με τη διδασκαλία από το 2010. Η αγάπη μου για την εκπαίδευση, τη διδασκαλία μα πάνω απ’ όλα για τα παιδιά, αποτελεί για μένα το ιδανικότερο κίνητρο για συνεχή εξέλιξη!
ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
Ονομάζομαι Νικολάου Ξανθούλα.Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στα Ιωάννινα.Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά.Είμαι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών απo το 2009,διδάσκοντας σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων καθώς και προετοιμάζοντας επιτυχώς μαθητές για διάφορα πτυχία(ECPE,ECCE,TOEIC,ESB,CITY AND GUILDS,TIE,IELTS).Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι και ως μεταφράστρια,αναλαμβάνοντας διάφορες ακαδημαϊκές εργασίες.Προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσω τη δουλειά μου παρακολουθώντας διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες,την ψυχολογία,την παιδαγωγική και την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.Στόχος μου είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για την Αγγλική γλώσσα στους μαθητές μου μέσα απο σύγχρονες και ευχάριστες μεθόδους διδασκαλίας!Προσπαθώ να συνδυάσω τον ελεύθερο χρόνο μου και το αντικείμενο της δουλειάς μου ταξιδεύοντας στο εξωτερικό,όποτε μου δίνεται η ευκαιρία ,και διαβάζοντας ξενόγλωσση λογοτεχνία.
ΚΛΕΑΝΘΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΚΛΕΑΝΘΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
Ονομάζομαι Θεοδοσίου Κλεάνθη. Ζω στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης και είμαι 24 ετών. Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα τελευταία τρία χρόνια κινούμαι στο χώρο της διδασκαλίας και είμαι κάτοχος του Certificate of Proficiency in English, University of Michigan. Επέλεξα να σταδιοδρομήσω στο χώρο της εκπαίδευσης, διότι πιστεύω ότι είναι μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας. Μέσα από τη διαδικασία της διδασκαλίας καθημερινά ανανεώνομαι προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά. Ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι δύσκολος. Απαιτεί να είσαι ανήσυχο πνεύμα και ανοιχτό. Εκτός από την κατάρτιση και την μεθοδικά άψογη διδασκαλία, ο εκπαιδευτικός πρέπει να είναι ολοκληρωμένος άνθρωπος, δημιουργικός, πηγή έμπνευσης.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΛΙΑΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΛΙΑΔΟΥΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
Ονομάζομαι Ηλιάδου Κυριακή και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, σπούδασα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα πληροφορικής όπου και αποφοίτησα ανάμεσα στους πρώτους της σχολής μου, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον κλάδο της διασφάλισης ποιότητας. Εργάζομαι τα τελευταία δέκα χρόνια στον κλάδο της εκπαίδευσης , κατά την διάρκεια των οποίον εργάστηκα και σε πολλές μεγάλες αλυσίδες φροντιστηρίων,όπως το Δίκτυο Σπουδών ΑΧΟΝ, τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σε τρία μεγάλα φροντιστήρια Ξένων γλωσσών και Πληροφορικής στα Διαβατά, το Κορδελιό και τους Αμπελόκηπους.