Εταιρικό Προφίλ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ COSMOS STUDIES

Η εταιρεία Αφοί Παπαγρηγορίου Ο.Ε δημιουργήθηκε το 2003 με κύριο αντικείμενο της την λειτουργία Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών, έτσι δημιούργησε το πρώτο της εκπαιδευτικό κέντρο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και λειτούργησε έως το 2006 εκπαιδεύοντας κυρίως ενήλικες αλλά και εφήβους σε διάφορα προγράμματα πληροφορικής, διενεργώντας παράλληλα και εξετάσεις σαν εξεταστικό κέντρο του ECDL.
Από το 2006 έως το 2013 εντάχθηκε στο Διεθνές Δίκτυο Σπουδών ΑΧΟΝ, εμπλουτίζοντας έτσι το εκπαιδευτικό της αντικείμενο εκτός από την πληροφορική και τις Ξένες Γλώσσες και με την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων αλλά και ενηλίκων σε διάφορα εξειδικευμένα προγράμματα όπως: λογιστική, management, marketing, logistics κλπ . Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της γίνεται εξεταστικό κέντρο της ACTA, του ICT, αλλά και του CITY & GUILDS.

Το 2008 δημιουργεί το δεύτερο εκπαιδευτικό της κέντρο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης .Σήμερα συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε γινόμαστε COSMOS STUDIES προσφέροντας πληθώρα νέων εξελιγμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης σε διάφορους τομείς.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της ο σκοπός της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευση, σε όλους τους τομείς, που μπορεί να έχει ανάγκη ο σύγχρονος σπουδαστής αλλά και ο επαγγελματίας. Έτσι ευχαριστημένοι πελάτες μας μέχρι σήμερα είναι οι σπουδαστές του Δήμου Δέλτα σε όλες της ηλικίες από παιδιά, εφήβους, ενήλικες αλλά και επαγγελματίες της ΒΙ.ΠΕ Θεσσαλονίκης όπως η εταιρεία USG Δομικά προϊόντα, η εταιρεία ΖΑΝΑΕ τρόφιμα, η εταιρεία ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Α.Ε τρόφιμα, το ΙΕΚ Σίνδου, η εταιρεία Μπαχαρικά Καγιάς Α.Ε και πολλοί άλλοι οργανισμοί και εταιρείες.

Ένα σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας μας είναι τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας Leonardo Da Vinci στα πλαίσια αυτών των προγραμμάτων έχουμε υλοποιήσει σαν σύμβουλοι αλλά και σαν φορείς αποστολής διάφορα προγράμματα σε χώρες όπως : η Λιθουανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία κ.α .

Με επαγγελματικά λύκεια και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής μας όπως: 2º ΣΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΠΑΛ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, 1º ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΠΑΛ ΣΙΝΔΟΥ, 2º ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε, ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ε.Ε, ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΙΕΚ ΣΙΝΔΟΥ.